anine bingasos cardiganCardigan/Asos HERE (affiliate), top/my design for 2ND DAY HERE, leather pants/Anine Bing HERE, watch/Certina, bag/Leowulff, sunglasses/Stella McCartney, scarf/FWSS, boots/Isabel Marant

Hvis der er en ting jeg ser frem til ved efteråret, så er det strik og læder. Nok er vi på vej mod koldere tider, men måske var det alligevel en anelse for tidligt, da jeg i går hoppede i ovenstående outfit. :) Cardiganen er ny og købt HER hos Asos. Jeg har mildest talt boet i den, siden jeg modtog den. Den er MEGA blød at have på, da den er lavet af en angora blanding – og så elsker jeg, at den har lidt længde. Perfekt til at gå efteråret i møde i.

Yesterday I wore my new cardigan from Asos. It’s SO soft and I have almost been wearing it every day since I received it! Find it HERE. :) It’s perfect for Autumn and I already have a lot of styling opportunities in mind :)