asos

Adlinks: 1. bodystocking/HERE, 2. coat/HERE, 3. dress/HERE, 4. skater skirt/HERE, 5. jumper/HERE, 6. sweater/HERE, 7. lace skirt/HERE, 8. burgundy dress/HERE, 9. peplum dress/HERE, 10. lace cami/HERE, 11. strap top/HERE, 12. dress/HERE

Godmorgen piger! Jeg har en rigtig dejlig nyhed til Jer her fra morgenstunden af. Jeg har nemlig skaffet en rabatkode, som kun gælder i dag, der giver hele 25% rabat på ALT (også på i forvejen nedsatte varer) hos Asos HER. Koden I skal bruge er “25XMAS”, som I indtaster ved checkout! Her er nogle af de items, som jeg allerede har i min “saved list” i øjeblikket. Jeg har faktisk netop købt og modtaget den sorte blondekjole (HER) og den SÅ fin i virkeligheden! :) Er der noget I bare må eje? :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Goodmorning girls! I have really good news for you! I’ve got a discount code that gives you 25% off on EVERYTHING today from Asos HERE (including items on sale). You just have to enter “25XMAS” at checkout. Here are some of the items, that I have in my “saved list” already. Considering to click some of it home :) Is there something you can’t live without? :)