collective mindshundsandalerrebecca posselt topTop/Rebecca Posselt HERE, shorts/my design for 2ND DAY, sandals/Zara, sunglasses/Stella McCartney (similar HERE, adlink), bag/Collective minds

Jeg var som sagt iført top i går fra det nye danske mærke, Rebecca Posselt. Hun laver utrolig mange fine ting i lækre prints, som hun selv har udviklet helt fra bunden! Så sejt! :) I kan finde hendes webshop HER. Da vi stod og tog disse billeder, kom der en spansk dame forbi, som næsten insisterede på, at jeg skulle låne hendes hund til et billede, haha.. Nu er jeg en kæmpe hundeelsker, så det tog hende ikke mange sekunder at overtale mig. Sød var den jo :)

Yesterday I wore a cool top from the new Danish brand, Rebecca Posselt. I love all her prints, that she developes herself – so freaking cool! You can check it out HERE. When we shot these pics, a lady stopped by and asked me, if I wanted to borrow her sweet dog for a picture.. haha… It was so cute! :)