Indlægget indeholder reklamelinks

Nu hvor jeg har taget jer med i vores overvejelser omkring huskøb, vil jeg lige give en opdatering, så I er med i processen. :) Vi har lige været ude og se endnu et hus. Det ligger fuldstændig fantastisk på en dejlig villavej. Huset i sig selv er ikke ligefrem vores drømmehus. Det er sådan lidt spøjst. Charmerende, men også temmelig spøjst. Jeg kan ikke engang klassificere stilen, for det er noget for sig. Det har nogle elementer, der er helt fantastiske så som højt til loftet, den dejligste have og vores drømmeplacering.

Det der gør os i tvivl er værelsesfordelingen, som ikke kan ændres og selve udtrykket på huset. Nogen ville nok rive det ned, men det synes vi alligevel, ville være synd og vores budget er heller ikke til at bygge nyt lige dér. Huset kræver virkelig en kærlig hånd, men jeg tror, at det kunne blive fint på sin egen måde og hvor ville vi elske at bo lige præcis på den placering. Vi skal lige have regnet på det hele og mærket efter i maven. Hvor er det dog svært at beslutte, hvor man vil bo, hvor dyrt man vil sætte sig og hvilke kriterier man vægter højest – for man kan umuligt finde et hus eller grund, der opfylder alle krav.

Jeg fik i øvrigt Christoffer til at tage et par billeder af dagens outfit, inden vi kørte til fremvisning. Simpelt, casual og behageligt. Blazeren er Christoffers – så det kan man da kalde en “boyfriend blazer”, haha… Jeg har fundet én, der ligner til forveksling nedenfor. Det samme gælder solbrillerne – det er heller ikke præcis de samme, som dem jeg linker til, men resten er. Kan I have en skøn dag.

Reklame links: 1. Arket/HER, 2. Arket/HER, 3. H&M/HER, 4. Asos/HER, 5. Converse/HER, 6. Chimi Eyewear/HER