neopren bikinitriangl arizona sunset bikiniBåde Christoffer og jeg havde hørt både  godt og skidt om stranden i Barcelona, men vi blev  begge ret positivt overraskede, da vi tog derhen i går – lækkert, blåt vand og finkornet sand. Dog var der en  del turister, så i dag går turen til en strand uden for byen som hedder Sitges, som jeg har fået anbefalet af hende her, som jo har boet i Barcelona :) Bikinien jeg havde på i går er ny og af mærket, Triangl. Jeg synes det er ret cool, at den er lavet af neopren. Denne model hedder “Arizona Sunset“. Det er sådan en farve, der snyder en lidt brunere, end man i virkeligheden er :) God dag, piger!

Both Christoffer and I are very positively surprised with the beach here in Barcelona. The water is really fresh and clear! But of course there are a lot of turists. So today we are going to a beach outside town called Sitges. The bikini I was wearing yesterday is new and from Triangl. I love the colour and the fact that it’s made of neopren. This model is called “Arizona Sunset“. See you later, girls!