part two topLace shirt/Part Two HERE, leather pants/Anine Bing HERE

Hej babes! Turen har so far været rigtig fed her i Antwerpen. Der har været en HEL masse på programmet, så jeg har næsten ikke haft tid til at blogge og svare på kommentarer :) Vi er ca. 25 bloggere fra forskellige lande – der er nogle helt fra San Fransisco, Kina og Rusland. Jeg er den eneste fra Skandinavien. Det har virkelig været nogle gode dage so far, men nøj hvor følte jeg mig underdressed, da jeg ankom i mine flade sko, bomberjakke og striktrøje, da jeg så nogle af de andre i 15 cm stiletter (forstår ikke hvordan man kan lege turist i sådan nogle?) og en anden med lange kaninører på sin hat, haha.. Måske er vi danskere bare en anelse mere kedelige og mindre vovede end i andre dele af verden..?! Nu vil jeg smutte ud og se lidt mere af byen, inden vi skal ud til et photoshoot i aften.

Spændende :) Hi babes! The trip has so far been really good and exciting! We’ve had a really busy schedule, so I haven’t had much time for blogging. :) We are around 25 bloggers from all over the world – e.g. some from China, Russia and San Fransisco. I’m the only one from Scandinavia. It’s really been some great days, but I must say, that I felt a little underdressed when I arrived yesterday wearing flat shoes, a bomber jacket and a knitted sweater, when I saw some of the other girls wearing sky high pumps and rabbit ears, haha.. Maybe we’re just a bit more conservative clothing wise in Scandinavia. Now I’ll go enjoy the city a little more before tonight, where we’re going to a photoshoot.. Exciting! :)