christina dueholmheartmade leopardjakkestrikhueloafersbeanieasos ringsAdlinks: jacket/Heartmade HERE, T-shirt/Rebecca Posselt HERE, beanie/Asos HEREleather pants/Anine Bing HEREshoes/Zara (similar HERE), thin rings/Asos HERE, bag/Leowulff HERE, watch/Michael Kors HERE, belt/Heartmade HERE

Håber I nyder weekenden derude? I dag har jeg været en tur i IKEA med min mor. Tro mig, det gør jeg ikke igen på en lørdag.. Der var SÅÅÅ mange mennesker! Heldigvis hjalp deres 5-kroners softice lidt på humøret, haha. Jeg var iført min elskede leojakke, ny beanie og mine favorit læderbukser. Kan I have en dejlig lørdag aften, piger! Og så husk lige at støtte lidt op om “Knæk Cancer” på Tv2, ikke? ;)

I hope you’re all enjoying your weekend? I’ve been hanging out with my mom. We went to IKEA and seriously – I’m never gonna go there on a Saturday again. There were waaay too many people! But their cheap soft ice made my day! Haha.. I was wearing my beloved leopard jacket, a new beanie and my favorite leather pants! Have a great evening, girls!