lapper-pa-tojlapperstryg-pa-lapfine-lapper

Det er ofte de små detaljer, der gør den store forskel i et outfit og sætter prikken over i’et. ;) Ihvertfald hvis I spørger mig. Her er lidt inspiration til, hvordan man nemt og billigt kan peppe en simpel hverdags T-shirt op. Lapperne er købt hos Stradivarius, som har et temmelig stort udvalg. Lignende kan dog også købes hos de fleste Stof2000 butikker og ikke mindst er der et kæmpe udvalg på Ebay. Man finder simpelthen bare en fin placering, stryger dem på og voilá – et styks fin T-shirt. Kun fantasien sætter grænsen for, hvilke og hvor mange der skal stryges på. Jeg tror også, det ville være super fint på en denimjakke eller et par jeans. ;)

blog

It’s the details in an outfit that is the icing on the cake – at least if you ask me. ;) Here is some inspiration on how to spice up a simple T-shirt in a cheap an easy wat. The patches are bought from Stradivarius where you can find a large selection, but you can also find lots on Ebay. You simply just find the perfect spot for your patches and iron them on and voila – there you have a new T-shirt. Only the imagination sets the limit and I also think they would look pretty cool on an old denim jacket or a pair of blue jeans. ;)