makeup

  1. Chanel “Le Blush Créme de Chanel” – colour: “64 inspiration” HERE
  2. Nilsen Jord “Shimmer Powder 511” HERE
  3. Yves Rocher makeup brush HERE
  4. Nyx Cosmeticz eyelash curler HERE (adlink)
  5. Nilsen Jord “Face Oil” HERE
  6. Shiseido “BB cream” – colour: “medium naturel” HERE (adlink)
  7. Clinique “airbrush concealer” – colour: “04 neutral fair” HERE
  8. Sensai “mascara 38℃” HERE

Jeg tester jævnligt forskellige makeup produkter, men jeg har også nogle faste favoritter, som jeg altid går tilbage til. Her er nogle af de produkter, som jeg bruger dagligt. Jeg vil specielt lægge vægt på BB cremen fra Shiseido, som jeg opdagede for et halvt års tid siden. Den er blevet en klar favorit i makeup pungen, da den blender meget naturligt ind i huden, giver en mat overflade og har indbygget solfaktor 30. Den er en smule pebret i det, men der er også til et godt stykke tid. Man bliver meget afhængig af den! :) Så er I advaret! Concealeren fra Clinique har jeg brugt de sidste 5-6 år, da den må være noget nær den bedste concealer i verden! :) Læs mere om den HER. Ansigtsolien er en ny anskaffelse og er også virkelig lækker. Den bruger jeg om morgenen inden jeg lægger makeup og om natten i et tykkere lag. Den giver masser af fugt, men uden at fedte. Men alle disse produkter er nogle jeg varmt kan anbefale. Fyr endelig løs hvis I har spørgsmål til nogle af produkterne. Hvilke makeup produkter kan I ikke leve uden? Har I nogle favoritter? :)

Here are some of my current makeup faves! I can especially recommend you the BB cream from Shiseido! It’s amazing! It blends in to your skin very naturally and leaves your skin smooth and even. But I have to warn you that you quickly get addicted, haha :) The concealer from Clinique has been a favorite the last 5-6 years! Love it! Also the face oil from Nilens Jord is a must have! It’s perfect to use before applying your makeup. Feel free to ask if you want more information about all of these products. :) See you tomorrow, babes!