mary-kate rolling stonesJeg faldt lige over dette billede af fashionable Mary-Kate Olsen her til morgen iført en vintage Rolling Stones T-shirt! Oh my, den ser jo SÅ lækker ud i kombination med en glitrende statement halskæde og et par Raybans. Jeg ville ikke have noget i mod at hoppe i det outfit i dag :) Ved I tilfældigvis hvor man kan skaffe cool band t-shirts som denne? God dag, piger!

P.S. rygterne siger at de famøse Olsen tvillinger er ved at lancere deres egne parfumer, som kommer ud til januar.. spændende!

I just stumbled upon this inspiring pic of Mary-Kate Olsen this morning wearing a vintage Rolling Stones T-shirt! Oh my, it looks so good in combination with a glittery statement necklace and some Raybans! Wouldn’t mind wearing that today. Do you know where to get cool band tees like this one? Have a great day, ladies!

(Photo credit: Olsen Anonymous)