isabel marant hm topbikerbootstank toprayban sunglassessnake print scarfskindtaske

Adlinks: leather jacket/Zara (old, similar HERE), tank top/Isabel Marant pour H&M HERE, jeans/my design for 2ND DAY (sold out online, similar HERE), boots/Zara (old, similar HERE), bag/Zara (old, similar HERE), scarf/FWSS (old, similar HERE)

Jeg følte mig lidt rock chick agtig i gårsdagens fødselsdags outfit i læderjakke, skinny jeans og oversized tank top… :) Tak for alle Jeres søde hilsner her på bloggen og på Instagram (@passionsforfashion). Det gjorde kun dagen endnu bedre. Det var en virkelig hyggelig fødselsdag i selskab med min mor, far og Christoffer. Lige som det skulle være. Jeg skal holde familiefødselsdag næste weekend, så det var faktisk virkelig rart, at det bare var en stille, rolig og hyggelig dag i går.

I felt a bit like a rock chick yesterday on my birthday in my black leather jacket, skinny jeans and an oversized tank top, haha :) Thanks for all your sweet comments. It made my day even better! I celebrated the day in company with my mom, dad and Christoffer. Have a lovely evening, ladies!