boligindretningProcessed with VSCOcam with f2 presetinteriorJeg elsker at rykke rundt og lave om herhjemme! Desværre er mulighederne begrænsede på 57kvm, men til gengæld er det nemt at skabe et nyt udtryk ved at ændre de små ting i lejligheden. Nips tingene! De fleste mænds såkaldte “hadegenstande”. I går købte jeg disse fine hortensiaer og da jeg kom hjem med dem, fik jeg pludselig lyst til at finde en god plads til dem, haha.. Så det endte med, at sofakisten (som i øvrigt er fyldt med sprut.. “sprutkisten” som vi kalder den) blev til “nips” bord ved siden af sofaen. Jeg printede et skull billede ud og satte det i ramme som HER for at tilføje lidt kontrast til de feminine blomster. Og vupti – et helt nyt udtryk i hjørnet af stuen :) Kan I lide det?

I love to rearrange my apartment, but the possibilities are limitied on 57 square meters, haha.. But one thing you can do in small apartment to change the look are to replace the small decor things like flowers, candles, cushions, etc. Yesterday I bought these amazing hydrangeas and suddently I felt a need to redecorate the corner of my living room, haha.. So here is the result. I printed out the skull picture like HERE, to add some contrast to the feminine flowers. What do you think of the result? :)