vinterfrakkeGrey coat/Asos HERE (adlink), leather pants/Part Two HERE, beanie/Asos HERE (adlink), sweater/Zara HERE, shoes/Notabene HERE
cafe pixie

Jeg mødtes som sagt med Cille i eftermiddags på Café Pixie på Østerbro til en kop varm chokolade med skumfiduser – bliver aldrig træt af den drik! Nogle af tjenerne ved allerede, hvad jeg vil bestille når jeg kommer der, inden jeg når at sige det, haha.. (pinligt)! Det er så hyggeligt, når man engang imellem har tid til at ses med sine veninder om eftermiddagen. Jeg lokkede lige Cille til at skyde et outfitbillede og hun er faktisk en af dem, som kan finde ud af det og er temmelig god til det! Hun gjorde det også i Puerto Banus – se bare HER, HER og HER :) Jeg havde min nye jakke på, som virkelig er et af de bedste køb længe. Jeg købte den samtidig med nederdelen fra forrige indlæg. Find jakken HER (adlink) Kan I have en dejlig aften!

As mentioned I met up with Cille today for a cup of hot chocolate! I can’t get enough of that. I go there very often and order that hot chocolate, so I almost don’t have to tell the waiters what I want to order, haha.. (embarrasing)! I got Cille to take an outfit pic of me today. She’s actually quite good at it, so she was also the one shooting my outfit pics in Puerto Banus this Summer HEREHERE and HERE :) I was wearing my new coat – find it HERE (adlink). Have a fab evening, girls!