zara-kimonokimono-zara

Godmorgen allesammen. Jeg burde måske sige “god formiddag”, da klokken nærmer sig halv tolv. Jeg sidder dog stadig i min nye kimono og er ikke rigtig kommet længere. Christoffer er på kanotur i Sverige, så jeg er alene hjemme hele weekenden. Eller rettere sagt – helt alene er jeg jo aldrig i disse dage. ;) I dag er det min søde mors fødselsdag, så inden længe vil jeg hoppe i noget mere anstændigt og køre mod Nordsjælland for at fejre hende. I morgen står den på konfirmation og familiehygge. Jeg håber også, I får en dejlig weekend. Min kimono er forresten fra Zara, hvis I skulle spørge fra nogen.

blog

Good morning everyone. I’m still sitting in my new kimono even though it’s soon lunch time, haha…  Christoffer is in Sweden, so I’m home alone all weekend. Or rather – I’m never really alone these days, but you know what I mean. ;) It’s my mom’s birthday today, so I better get dressed, so I can go celebrate her. Otherwise, I just want to wish you all a great Saturday! My kimono is from Zara btw.