instagram1. & 2. #portræt & #backlight pictures from the Sony Xperia Z1 competition on my Instagram profile (go check it out), 3. Baby is home ♥, 4. “lunch” at Emmery’s with Christoffer, 5. homemade wrapping paper, 6. my favorite flowers from me to me, 7. Isabel Marant pre shopping, oops, 8. my homemade pumpkin soup, 9. my niece, Lia, loving my bag for Markberg. Cuti pie! ♥

Et par billeder fra den seneste tid på Instagram (@passionsforfashion), hvor den både har stået på shopping, madlavning, fødseldag, søndagshygge, kærlighed og konkurrence (I kan stadig nå det) og meget mere. I er mere end velkomne til at følge med på @passionsforfashion. Kan I have en skøn dag, piger!

A few pics of my latest Instagram posts (@passionsforfashion) from the past couple of weeks. I’ve been shopping, cooking, celebrating and much more :) Feel free to follow me on Instagram as well. Have a lovely day and see you later, chicas!