ebay copy1. clutch/HERE, 2. sweater/HERE, 3. statement necklace/HERE, 4. sweater/HERE, 5. T-shirt/HERE, 6. leather bag/HERE, 7. faux fur jacket/HERE, 8. ear cuff/HERE, 9. sunglasses/HERE

Tak for al Jeres feedback forleden HER, da jeg spurgte, hvad I gerne ville se mere/mindre af på bloggen. Det hjælper mig til at lave bedre indhold til bloggen og giver mig inspiration til nye indlæg :) En af tingene I efterspurgte mere af var “Ebay goodies”. Så jeg har derfor endnu engang surfet Ebay tyndt for lækre sager! Hvis I er i tvivl om, hvordan man bruger Ebay, toldregler, osv, så kan I læse min Ebay guide HER, hvor der er svar på det meste. Hvis I er faldet over noget lækkert, så smid endelig links i kommentarfeltet :) Er der noget I ikke kan leve uden denne gang?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I really appreciate all your feedback the other day HERE, when I asked you what you want to see more/less of on the blog. A lot of you wrote, that you want more “Ebay goodies”! So here you go. :) If you have stumbled upon some nice items on Ebay lately, then feel free to drop a link in a comment! Is there something that you can not live without this time?