ebay-goodies

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8.HERE, 9. HERE

Jeg har igen været på rov på Ebay og fundet en masse fine, budgetvenlige sager. Jeg faldt blandt andet over en børste, som har været meget fremme på de sociale medier på det seneste. Den fungerer som et 2-i-1 produkt, da den både kan bruges til at rede håret ud, men samtidig også glatter det. Smart lyder det i hvert fald. ;) Hvis I er i tvivl om, hvordan man bruger Ebay, toldregler og meget mere, kan I læse min Ebay guide HER, hvor der er svar på det meste. Se flere fine Ebay fund HER, HER og HER.
linje-prikket@2x
I have once again been surfing around Ebay and found some great bargains. AMong other things, I stumbled upon a very smart hair brush. It functions as a 2-in-1 product, allowing it to be used both to comb the hair, but at the same time it straightens it out. Hope you like my picks this time. Find previous “Ebay Goodies” blog posts HEREHERE and HERE.
modeblog