agent provocateur mazzyagent provocateur

Som nogle af Jer måske har set på Instagram (@passionsforfashion), så købte jeg mig i går en ny bikini fra Agent Provocateur. Jeg havde kigget på den i flere måneder og mange gange smidt den i kurven online, men aldrig nået helt til “kassen”. Haha.. Kender I det? I går kom jeg i tanke om, at vi også har en Agent Provocateur butik i København.. Men hvad var chancen lige for, at de netop havde denne bikini i denne farve og i min størrelse – specielt her uden for sæsonen… Men sørme så! Det måtte næsten være skæbnen! ;) Det bilder jeg ihvertfald mig selv ind. Nu ligger den og venter på, at vi tager til Filippinerne om 14 dage! Glæder mig. :) Hvis I selv går og overvejer den, så vil jeg lige sige, at toppen er meget lille i størrelsen. I kan finde den HER (adlink). Kan I have en dejlig dag, piger! Ses senere <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

As some of you might have seen on Instagram (@passionsforfashion), I bought myself a new bikini yesterday from Agent Provocateur! I’ve been craving it for many months now and often added it to my shopping basket online, haha :) Yesterday I went to their store in Copenhaen and tried it on.. And I simply could’t resist the temptation! Now I’m just looking forward to put it on in 14 days, when my mom and I are going to The Philippines! Can’t wait! Find it HERE (adlink). See you later, girls!

 

modeblogprisen