sex and the city skirtmakeupgallakjolechanel boy bagbloggerAdlinks: skirt/Asos HERE, leather jacket/Zara (similar HERE), top/Isabel Marant pour H&M (similar HERE), shoes/Zara (similar HERE), bag/Chanel, jewelry/Jane Kønig HERE

Den ene aften i Berlin havde vi 60’er tema og vi fik lagt både makeup og sat hår af L’oreals team. Jeg havde medbragt denne fine lyserøde nederdel til anledningen og synes faktisk den passede ret godt til temaet – dog tonede jeg 60’er looket lidt ned med en læderjakke og et par sorte stiletter. :) Jeg følte mig lidt som Sandy fra Grease, haha…

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

One of the nights in Berlin Zalando hosted a party for us inspired by the 60’ies. We had our hair and make-up done by L’oreal and I dressed up in a huge pink skirt. I actually think the skirt was pretty perfect for the occasion. :) I toned the look down a bit with a leather jacket and black pumps. I felt a bit like Sandy fem Grease, haha…