chloé-faye-taske
IN LOVE WITH MY NEW BAG

Jeg er verdens heldigste pige. ♡ Jeg fik nemlig denne smukke taske af Christoffer i 10-års gave. Han havde ringet rundt til alle Chloé butikker i Paris og desuden været forbi deres afdeling i København. Uden held. Deres “Faye” taske er virkelig svær at opstøve i den lille udgave og svaret fra alle ekspedienter var også “Sorry, it’s sold out… everywhere“.

Jeg havde ønsket mig den virkelig længe og for at jeg ikke skulle hive Christoffer (forgæves) med rundt i Chloé butikkerne i Paris for at finde den, fortalte han mig, at han ville have givet mig den, men den var umulig at skaffe. Dagen efter vores 10-års dag, kom vi tilfældigt forbi Chloé i Bon Marché og vi spurgte for sjov, om de lå inde med den. Ved I hvad… De havde lige ET STYK tilbage! Åbenbart den sidste i sort i hele Europa. Juhuu… Jeg er en meget glad pige! :)

linje-prikket@2x
I’m the luckiest girl in the world. ♡ Christoffer gave me this beautiful bag for our 10th anniversary. He had called all Chloé stores in Paris and moreover he had stopped by their department store in Copenhagen. Without any luck. Their “Faye” bag is really difficult to find as it’s sold out in most of Europe in the small version.

I had been wanting this bag in something that feels like forever. The day after our anniversary, we stumbled upon Chloé in Bon Marché and asked for their Faye bag, even though we knew, that they probably wouldn’t have it in stock. But guess what! They had ONE PIECE left in black! Yaaay… I’m a very happy girls! :)