redken
Så er det tid til en lækker konkurrence her på bloggen. I har nu mulighed for at vinde dette lækre “Diamond Oil” kit fra Redken bestående af den såkaldte “Diamond Oil” hårolie, som jeg bloggede om HER, en shampoo og en conditioner. Jeg er selv stor fan af hårolien og bruger den stort set hver dag. Den får de tørre spidser til at se sunde og velplejede ud. Produkterne forhandles i øvrigt hos alle Redken frisører og har en samlet værdi af 700 kr. Det eneste I skal gøre for at deltage er at følge både bloggen og Redken på Facebook HER og HER og desuden smide en kommentar til dette indlæg med Jeres navn. Vinderen kåres på tirsdag. Pøj pøj ;)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

It’s time for a nice giveaway! You now have the possibility of wining this delicious “Diamond Oil” kit from Redken consisting of a “Diamond Oil” hair oil, which I blogged about HERE, a shampoo and a conditioner. I’m a big fan of the hair oil myself and use it almost every day as it makes my hair looks healthy. The only thing you have to do to participate is to follow both me and Redken on Facebook HERE and HERE and drop a comment with your name in this post. I will announce the winner on Tuesday.

 

modeblogprisen