Min lille trætte mus.

Fredag aften havde vi min gode veninde, Linette, på besøg. ♥ Hun havde taget kage med fra Lagkagehuset, mums… :)

sommerhus

Lørdag formiddag var vi inviteret til frokost med #Koneklubben i Cathrine og Adams nye sommerhus. De serverede lækker frokost og lavede vafler til dessert. Sådan en hyggelig dag.

baby-showerbabyshower

Søndag startede ud med baby shower for min barndomsveninde, Julie, som har termin i midten af august. Man kan mene, hvad man vil om baby showers, men jeg synes altså, at det er virkelig hyggeligt. En god anledning for at ses og hygge om den kommende mor, inden hun bliver opslugt af babyboblen i en tid. :)

Derefter kørte vi til Rågeleje, hvor min søster og svoger netop har købt sommerhus. Her fejrede vi min nevøs 10-års fødselsdag med kagemand og grillmad. Sådan en hyggelig dag. Vi var dog noget flade, da vi endelig var hjemme kl. 21 – Christoffer faldt i søvn på sofaen og lillebror og jeg i sengen, inden jeg havde gjort mig klar til at gå i seng. Jeg vågnede kl. 03 og måtte op og tage nattøj på og børste tænder, haha…

bygge-hule

Vi nåede også at bygge hule i weekendens løb. Lilys favoritbeskæftigelse er at sidde inde i hulen og læse bøger.