birkenstock
Vi er i dag taget ud på en anden strand for at opleve lidt nyt og har allerede været her i flere timer, når I nu står op derhjemme i Danmark. Det er lidt sjovt at tænke på :) Jeg har pakket nødvendighederne… Et godt blad, solbriller, solcreme, solhat og slippers. Apropos slippers… eller Birkenstocks… Jeg tror det er lidt et hate/love forhold de fleste mennesker har til dem. Jeg kan godt lide dem og kan sagtens se det fede i dem, men da jeg havde dem på i sommers, da mine 3 veninder og jeg skulle ud og købe is, var de flade af grin over mine “fodformede sko”, som de kaldte dem, haha :) Hvad siger I? Go eller no go? Vi ses senere, piger! P.S. Jeg har købt skoene HER (adlink).

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Today my mom and I are visiting a new beach near by. It’s nice to try something different. I have brought the necessities – a magazine, sunnies, sunscreen, a sun hat and slippers. Talking about slippers or Birkenstocks… What do you guys think of them? I think most people either hate or love them. I think their quite cool myself, but when I wore them last Summer, my three girlfriends had a good time laughing of them, while we were buying ice creams, haha.. What do you guys say? Go or no go? See you later, girls! P.S. I bought the shoes HERE (adlink).