ruffle bikini Godmorgen allesammen <3 Som tidligere nævnt gik jeg bikini shop-amok, inden vi skulle til Filippinerne, haha.. Jeg tror efterhånden at dette er den sidste, som ikke har været på bloggen. Jeg er vild med de små “ruffles” og farven, som også er lidt neonagtig – dog ikke lige så neon som den forrige jeg viste (HER). :) Jeg tror at jeg blev fristet af alle de fine farver og når man rejser om vinteren, kan man også være så heldig at finde meget badetøj på udsalg. Win win! Denne er fra New Look og i kan finde den HER (adlink), hvis den skulle have interesse ;) Kan I have en skøn mandag, piger <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Good morning, everyone <3 As mentioned earlier I bought a lot of new bikinis, before I left for The Philippines, haha :) I think I got tempted by all the nice Summer colors! I love the color on this one as well and the tiny ruffles. It has kind of the same color as my other bikini (HERE), just not as bright. This one is from New Look and you can find it HERE (adlink) :) Have a fab day, girls <3