ganni pink coatpink coatAdlinks: coat/Ganni HERE, sweater/Zara, jeans/Asos HERE, boots/Isabel Marant, beanie/Asos (old, similar HERE)

Sådan her så jeg ud i går, da jeg mødtes med Mie inde i byen. Frakken har jeg netop købt – kunne ikke stå for farven. Det kan være en smule grænseoverskridende at iføre sig en så farverig frakke, men som hende her altid siger, så er det jo bare tøj og man skal turde at eksperimentere lidt engang imellem. Jeg er ihvertfald yderst glad for mit køb. Man bliver så glad af at have farver på :) God dag allesammen!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

This is how I looked yesterday when I met up with Mie for a quick coffee. I’ve just bought this pink coat and I love it! It takes a little courage to put on such a colorful piece of clothes, but I’m really into it! :) It makes me so happy to wear colors! Have a great day, girls.