Elleskovstien, som vi hurtigt omdøbte til Elverstien – helt magisk sted. ♥

Flere af jer har spurgt om adresser på alle vores udflugtsmål. Til at starte med tænkte jeg, at det måske ikke var så smart at dele, for pludselig ville de steder vi havde fundet, måske blive fyldt med mennesker, hvis jeg sendte jeg ved ikke hvor mange i samme retning. ;) Men nu har vi efterhånden været en hel del steder, så nu tør jeg godt at dele vores eventyrlige spots. Generelt har vi erfaret, at man kan tage mange steder hen og stadig holde god afstand – det gælder bare om at være tidligt på færde. Så de “øde” steder er ikke altid så øde – vi kommer bare inden alle andre. Det er faktisk utrolig dejligt at komme ud om morgenen/formiddagen og få en frisk start på dagen. Jeg elsker vores små ture ud i det blå – en tradition vi vil holde fast i også efter alt det her er overstået.

Elleskovstien i Hørsholm: Det fineste sted med en lille gangbro over et moseområde, hvor vi både spottede en ugle, en masse frøer og træløbere (små fugle der løber op og ned af træerne). Den leder hen til Sjælsø, som man kan forsætte turen omkring. Det var meget idyllisk og hyggeligt.

Folehaveskoven i Hørsholm: Rigtig fin skov med et smukt og bakket terræn. Den har mange indgange, så tricket er egentlig bare at tage en af de mindre. Det er ofte det vi gør, når vi tager i skoven sådan helt generelt – tag en af de mindre befærdede stier.

Arboretet i Hørsholm: Smukt sted med mange sjove planter og træer. En del af det er mere “park-agtigt”, mens andet er mere vildt. Det er et temmelig populært sted at komme, så kom enten tidligt eller tag en af de mindre populære “ruter” derinde.

Heather Hill ved Rågeleje: Et af de smukkeste områder i Danmark fyldt med lyng. Der gik også får engang, men dem har jeg ikke set længe. Virkelig et naturskønt område med kæmpe bakker og den smukkeste udsigt over vandet. Igen – det er et stort sted, men også meget populært, så kom enten tidligt eller undgå de store stier og gå tur på græsset.

Hornbæk Plantage mellem Hornbæk og Ålsgårde: Et hyggeligt sted at gå tur, hvor skoven nærmest går ud i stranden. Der er en lille gangsti, men ellers kan man jo også bare gå tur langs den brede strand. Der ligger mange muslinger, som man kan samle og lave kreative ting med derhjemme.

Trylleskoven i Solrød: Det var lidt et tilfælde, at vi stoppede her. Den smukkeste strand syd for København med mange små kroge at slå sig ned og spise madpakke. Det er en kæmpe strand med tilhørende skov. Det var slet ikke svært at være i fred – der er masser af plads.

Tisvildeleje Strand i Tisvilde: Her kom jeg ofte om sommeren som barn og der er stadig lige så skønt. En rigtig fin strand at gå tur langs. Når Corona er overstået, kan jeg også anbefale legepladsen ved samme strand. En virkelig smuk og kæmpe stor naturlegeplads.

Charlottenlund Skov: Hvis man ikke vil så langt fra Købehavn, så er Charlottenlund Skov også et fint bud. Det er en ganske hyggelig skov med mange små stier, hvor man kan gå på opdagelse.

Skudehavnen ved det yderste punkt af Nordhavn: En sjov lille “overset” havn i Nordhavn, hvor man rimelig ugeneret kan gå tur langs vandet, fodre ænder eller gå på opdagelse i den lille havn.

Har I fundet nogle skønne spots, I vil dele? :)