cobber marblei swear on my chanelbroste copenhagenGodmorgen piger! Håber I nyder weekenden! Min står på lidt arbejde hjemmefra, besøg af min mor og i aften skal jeg hjem til Cille (som I har mødt før både HER, HER og HER) og fejre at hun er blevet kandidat! <3 I går eftermiddags blev brugt på at rydde lidt op herhjemme og gøre rent. Christoffer og jeg er verdensmestre i at få det til at ligne, at der er sprængt en atombombe i lejligheden på ca. 2-3 dage! Hvornår bliver man voksen på det punkt? :) Men i mit oprydningsflip fik jeg også organiseret mine kobberting og modebøger og synes egentlig at den lille “opsætning” på kommoden blev ret så fin. Jeg elsker at lave om herhjemme og nogen gange skal der ikke så meget til at give et frisk pust. Den sjove lille, runde kobbervase er i øvrigt fra Broste Copenhagen. Hav en dejlig søndag, babes!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Good morning girls! Hope you’re enjoying the weekend! Today I have to get some work done, my mom is stopping by and then I’m going home to Cille to celebrate her master degree! <3 Yesterday afternoon I spent on cleaning up the apartment. I also organized my cobber vases and stuff and fashion books and I actually think that my small “setup” turned out pretty good :) Sometimes you just need a small change to make a big difference :) Have a great Sunday, babes!