acie

Lily & Elise hyggede i badebassinet <3 

svampe-pizza

Uhm, pizza med svampe, pinjekerner og trøffelsauce. Min favorit.

acie-dk

Acie, Lily og mig foran deres hyggelige hus.

champagne

I sidste uge var Christoffer, Lily og jeg nordpå for at besøge vores venner Acie, Mads og lille Elise. De bor i det hyggeligste hus på en fredelig villavej. Pigerne legede på græsset i et lille badebassin fyldt med legetøj, mens vi andre spiste pizzaer og drak bobler på terrassen. Ej, det var så hyggeligt altså!

Christoffer og jeg har talt om, at vi godt kunne tænke os en have en dag og en aften som forleden, gør ikke ligefrem ønsket mindre. :) Vi ved endnu ikke, om vi vil blive i byen eller flytte nordpå, men tanken om græs under fødderne virker tillokkende. Specielt når man har en lille størrelse. Det er et svært valg, for vi elsker også, at vi har alt lige om hjørnet her på Østerbro og her er så meget liv og stemning. Det der ville gøre det allermest svært at flytte er, at min søster og hendes lille familie bor tre gader væk fra os. Det er så hyggeligt og fordi vi bor så tæt, ses vi virkelig ofte. Det ville vi savne helt ekstremt meget.

Vi kigger ofte på boliger bare for sjov for at se, hvad der er på markedet…. Vi taler også om at bygge vores eget hus en dag, så man ved jo aldrig, om det dér “bare for sjov” kunne gå hen og blive en realitet, hvis nu det helt rigtige hus eller grund skulle dukke op. Vi får se… Det kan også være, at vi bliver i lejligheden mange år endnu eller finder en anden lejlighed i byen… Det må tiden vise. Hvad har I af tanker med hensyn til børn i byen vs. hus og have? Del endelig hvis I har nogen input. :)