Stykkerne som blev savet af.

Kan I huske, at jeg talte om at afkorte Lilys nye karlekammerseng? Vi købte den som sagt brugt via DBA helt nymalet og fin. Den havde bare et liggemål på 175 cm og virkede stor på hendes lille værelse. Det lignede næsten, at der boede en teenager derinde, synes jeg. :) De fleste gamle karlekammersenge er mellem 175 og 200 cm i længden og det er noget mere end standard juniorsenge, som typisk er mellem 140-160 cm.

Heldigvis er de forholdvis nemme at afkorte, hvis man vil have dem i juniorstørrelse, da sidestykkerne oftest kan afmonteres og skæres til i længden. Christoffer er handymanden herhjemme, så han fik hurtigt skåret dem til. Der skulle lige fræses et lille stykke ud i hver ende, så der blev plads til beslagene/krogene, men det var forholdvist nemt at gå til.

Vi afkortede den til 150 cm og selvom det ikke lyder af meget, gør det en kæmpe forskel for udtrykket. Så hermed er tippet givet videre, hvis I skal købe en brugt karlekammerseng, men gerne vil have den i juniorstørrelse. Er den ikke bare fin? Vi overvejer dog, om sengehimlen skal være hvid i stedet, og så kan Louis overtager denne, når nu både seng og vægge er i grålige nuancer. Hvad synes I? Er det lidt gråt i gråt eller fint sådan her?