markbergJeg har GLÆDET mig til at dele denne nyhed med Jer! Jeg kan endnu engang snart løfte sløret for et spændende taskeprojekt i samarbejde med Markberg (se mine tidligere tasker HER og HER). Denne gang er det med en lidt anden drejning. Vi er nemlig fem heldige bloggere der hver især har fået lov til at designe hver vores taske ud fra samme udgangspunkt i projektet “The Battle”, som jeg kommer til at fortælle Jer meget mere om. Jeg kan først afsløre det endelige design d. 14. april, men jeg kan sige så meget, at der på min taske både indgår pels, læder og kæde. Vores fem tasker er MEGET forskellige. Jeg glæder mig som et lille barn til at dele mit nye design med Jer og jeg håber at I tager lige så godt i mod den, som I har gjort med de tidligere <3 Vil I vide hvem de andre bloggere er og læse mere, så kig forbi HER. Stay tuned.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’ve been looking forward to share this news with you! Soon I can reveal a new design project in collaboration with the Danish bag and accessory brand Markberg (see my previous bags HERE and HERE). This time the concept is a little different. The project is called “The Battle” and we’re five bloggers who have designed a bag each based on the same starting point. On the 14th of April I will reveal my final design to you and I CAN’T WAIT to share it with you guys <3 Wanna know who the other bloggers are? Read more HERE. Stay tuned.