modeblog fashion blog outfitlace top blondetop stribed bluse, pony, boyfriend jeans, modeblog, fashionista street style detailsstribet blusecarvela kurt geiger red boot ankle boots ankelstøvler støvler modeblog fashion blog blog outfitboyfriend jeans modeblog fahion blog blod danmarks største blog tøj billigt tøj mode trends ss14 bukser shorts beanie hat striberAdlinks: beanie/Asos (old, similar HERE), leather jacket/Zara (old, similar HERE), lace top/Asos HERE, T-shirt/H&M HERE, clutch/Asos HERE, jeans/One Teaspoon London (sold out, loving THESE too), shoes/Kurt Geiger (old, similar HERE & HERE)

Godaften piger! Jeg var et smut inde i byen i dag og kigge nærmere på H&Ms nye forårskollektion med Marie Louise. Det endte med, at der kom to ting med hjem – denne stribede trøje, som jeg straks hoppede i da jeg kom hjem, og et par shorts. Jeg fik desværre ikke fat i de knælange sorte støvler online, så hvis en af Jer ligger inde med et par i str. 38, så er jeg meget interesseret :) God aften allesammen <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Good evening girls! I stopped by H&M today to take a look at their Spring collection with Marie Louise. I bought this stripes T-shirt, which I put on immediately when I came home, and a pair of shorts. Unfortunately the black knee-high boots were sold out, so if any of you have them in a size 5/38, I’m very interested :) Have a great evening everyone <3