dråben@2xmorgenmad@2xhvid-dyne@2xcropchair@2x

Min morgenmad består som regel af en krydderbolle med ost eller peanutbutter, og bliver for det meste spist på vej ud af døren eller på cyklen, haha… Men i morges havde jeg god tid og fik både kogt æg, lavet lækker youghurt med muesli og bær og fik kigget i et par modemagasiner. Alle morgener burde starte sådan her.

Jeg er i øvrigt blevet SÅ glad for mine nye “Dråben” stole, som vi har været så heldige at låne af Fritz Hansen. Ikke nok med at de er pæne at kigge på, så sidder man også utrolig behageligt i dem. Og så kan jeg godt lide, at de tilfører lidt farve til vores ellers meget lyse stue. Jeg er stadig på udkig efter et nyt spisebord, men indtil vi finder det rigtige, har vi købt dette lille runde bord på Den Blå Avis. Det fungerer også ganske glimrende i vores lille lejlighed. I kan finde stolene HER, hvis de skulle have interesse. Hav en dejlig dag, allesammen. ♥

P.S. skål og krus er i øvrigt fra Broste Copenhagen og krystalglas HERFRA.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Normally I just grab a bun on my way out of the door, but this morning I had time to make myself a nice breakfast. Every morning should start out like this. Btw – I’ve really fallen in love with our new Drop chairs which we have had the fortune to borrow from Fritz Hansen. They’re not only pretty to look at, they’re also very comfortable to sit in. Moreover I really like that they add some colour to our very white apartment. They’re available HERE, if you’re interested. ♥