fashionblogmodeblog heartmade fashion mode blog bloggerheartmade modeblog fashion blog clothes tøj mode outfit styling designerAdlinks: cape/Heartmade (old), jeans/Asos HERE, sweater/Dansk (old, similar HERE), leather jacket/Zara (old, similar HERE), boots/Mango (old, similar HERE), sunnies/Celine HERE

Det er faktisk Christoffers fødselsdag i dag, men han har så travlt med sin kandidat, at han slet ikke har tid til at fejre det. Har stort set ikke set ham de sidste tre måneder. Han tager afsted kl. lidt i 8 om morgenen og kommer hjem omkring midnat hver e-n-e-s-t-e dag! Han driver nemlig både en virksomhed, Cutlab, og skriver kandidat samtidig, så det er lidt af en udfordring at få det hele til at hænge sammen. Men nu er der snart lys for enden af tunnelen og det glæder jeg mig til. :) Anyway, tillykke med fødselsdagen skat <3 Eftermiddagen i dag blev tilbragt i selskab med Marie Louise, som også skød billederne her. Elsker at bruge tid med hende – vi har det altid så hyggeligt! God weekend, babes!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It’s actually Christoffer’s birthday today, but he’s so busy writing his master degree and at the same time working with projects in his company Cutlab, that he doesn’t have time to celebrate it at all.. I almost haven’t seen him for the past three months, as he leaves early in the morning and comes home around midnight every single day! I can’t wait until he’s done with his master! Anyway, happy birthday Honey! I spent this afternoon with Marie Louise who also shot these pics <3 Have a great weekend, babes!