asosAdlink: 1. skirt/HERE, 2. coat/HERE, 3. jeans/HERE, 4. coat/HERE, 5. floral pants/HERE, 6. pink coat/HERE, 7. high neck top/HERE, 8. white trousers/HERE, 9. skirt/HERE

Juhu, har fået fat i en rabatkode til Jer, som giver hele 15% rabat på alt hos Asos HER (undtagen på udsalgsvarer). Koden hedder “ASOSFORAR” og gælder indtil i morgen d. 8. til midnat. Ovenfor er nogle af de items, som er på min “saved list” i øjeblikket og nogle af dem har jeg faktisk allerede klikket hjem :) Kan I gætte hvilke? Kan i øvrigt også varmt anbefale DENNE top – har den selv i to farver ;)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Wehuu, I’ve got a discount code for you that gives you 15% off on everything on Asos HERE (except from sale items). The code is called “ASOSFORAR” and lasts until tomorrow at midnight. Above are some of my “saved items”. I have already bought a few of these items that I’m waiting for the postman to deliver! Can you guess which ones? :)