fashion blogs blogger mode tøj asos zarafashion blogger blogger fashion blog modefashion blog collar white shirt skjorteAdlinks: white shirt/Asos HERE, leather jacket/Zara (old, similar HERE), jeans/One Teaspoon London HERE (loving THESE too), shoes/Zara (similar HERE), sunglasses/Asos HERE

Det er virkelig lækkert, at man er begyndt at kunne fornemme foråret! :) Jeg nød det i fulde drag, da jeg var oppe og besøge min far og hans kæreste i Nordsjælland i går. Jeg lokkede ham til at skyde disse billeder.. Han gik meget op i det og jeg synes også at resultaterne blev ret fine. Dog syntes han, at min skjorte sad lidt sjusket, haha! – Så den blev lige sat ned i bukserne på det sidste billede, som I kan se øverst :) God dag, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It’s so nice that Spring has finally arrived! I really enjoyed it when I was visiting my dad in the Nothern part of Zealand yesterday. I asked him to shoot a few pics of my outfit and I think the results turned out pretty good. :) He though that my shirt looked a little slobby, haha! :) – So I tucked it in my pants at last, haha.. Have a fab day, girls!