modeblogger blog fashion saturday everyday lifeGodmorgen piger! Sovet godt? Jeg var tidligt oppe og har siddet og set tv og besvaret mails her til morgen. Her er et par glimt fra dagen i går, hvor den stod på morgentræning, god morgenmad, smuk udsigt på Nordhavn Station, udflugt i Nordsjælland med min mor, blomsterindkøb og min livret til aftensmad (selvfølgelig kreeret af min søde mor – pasta med rejser, laks og grønstsager i flødesauce, mums!). Kan I have en dejlig dag. Jeg vil smutte op til min far og sige hej. xoxo Christina

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Good morning girls! Did you sleep well? I’ve been up early today. :) Here are a few glimpses from yesterday where I started the day with some morning training, a nice breakfast, a beautiful view, I hang out with my mom, bought flowers and had my fave dish for dinner (pasta with shrimps, salmon and vegetables in a cream sauce, mmmm!) Have a great day everyone! I’m on my way to visit my dad. xoxo Christina