jane kønigSå er det blevet tid til en lækker konkurrence i samarbejde med Jane Kønig, som jeg har glædet mig til at dele med Jer. En af Jer har nu muligheden for at vinde et perlesmykke efter eget valg fra den nye kollektion og desuden kan fem andre heldige læsere vinde et gavekort á 200 kr. til perlekollektionen. Det eneste I skal gøre for at deltage er smide et link HERFRA i en kommentar til dette indlæg med det smykke I helst vil vinde. Vinderen kåres på Facebook HER mandag d. 24. marts, så husk at følg med der også. God aften <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It’s time for a competition in collaboration with the Danish jewelry brand, Jane Kønig. One of you now have the possibility to win a piece of jewelry from their new pearl collection and five others of you can win a voucher worth DKK200 to spend on the pearl collection online. To participate you have to drop a comment along with a link to you favorite pearl jewelry (find everything HERE). I will announce the winner on Facebook on Monday the 24th, so remember to follow me there as well. Have a great evening <3