Indlægget indeholder reklame links

Yay, så blev det fredag og denne weekend bliver lidt særlig her i huset. Christoffer har nemlig fødselsdag i morgen – 33 år den gamle jas. :) Jeg har derfor brugt aftenen på at forberede morgenbord, pakke gave ind og nusset lidt rundt i køkkenet. Jeg glæder mig til at tage det ene barn under armen og det andet i hånden i morgen tidlig og synge fødselsdagssang på sengekanten. Hans første som far til to. Det er der altså noget magisk ved. Dagen skal bruges på barnedåb for et vennepars lille datter og senere på dagen kommer min søde mor og passer børn, så Christoffer og jeg kan komme ud og spise. Juhu – voksentid! Søndag står igen på fødselsdagsfejring for den nærmeste familie. Hvad har I af planer denne weekend?

Reklame links: 1. Arket/HER, 2. H&M/HER, 3. Filippa K/HER, 4. Flattered/HER