isabel marant bomber jacket bomberjakke IM modeblog fashion blog blogger danmark københavn shopping styling outfitAdlinks: bomber jacket/Isabel Marant (loving THISTHIS too), t-shirt/H&M, jeans/Gina Tricot HERE, boots/Withcery

Her er et outfit fra i tirsdags, hvor jeg var iført skinny jeans og bomberjakke.. – Meget afslappet og behageligt. Nu vil jeg smutte ud og mødes med Marie-Louise og senere står den på en masse arbejde. Jeg fik desuden ryddet ud i mit skab forleden og det blev til en HEL del. Jeg tror nærmest, at jeg fik halveret min garderobe, så jeg smider snart noget mere til salg. :) See you later, alligator!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

An outfit from last Tuesday where I was wearing skinny jeans and a bomber jacket.. – Very casual and comfy. Now I’ll go meet up with Marie-Louise and later today I have to get a lot of work done. See you later alligator!