modeblog fashion blog, styling, outfit, ootd, instagram, fashion, mode københavn, shopping, draperet jakkefashionblog blog blogger dkAdlinks: coat/Asos HERE, shirt/H&M (sold out, similar HERE & HERE), jeans/my design for 2ND DAY HERE, scar/Matlau HERE, boots/Isabel Marant (old, similar HERE), bag/my design for Markberg HERE, sunnies/Celine HERE

Her er et par billeder af gårsdagens kluns, som var et miks af striber, leo og draperinger :) Aftenen blev tilbragt i selskab med sødeste Marie Louise, hvor den stod på hjemmelavet lasagne, hygge og reality TV – lige som vi bedst kan lide det, haha. Tørklædet er faktisk ikke mit eget, men lånt af Marie Louise :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

A few pics of yesterday’s outfit which was a mix of stripes, leopard and drapes :) I spent the evening in company with Marie Louise – we made homemade lasagne and watch reality TV! Just the way we like it, haha :) The scarf is actually not mine, but one I borrowed from Marie Louise :)