avene

At være blevet mor til to er fuldstændig fantastisk. Fantastisk dejligt, livsbekræftende, magisk… Fik jeg sagt udfordrende? At give opmærksomhed til to, forsøge at få hverdagen til at køre og samtidig nå at nyde det hele, kan være indviklet. Nyde denne specielle tid, hvor Lillebror er så ny og Lily siger de sjoveste ting (2-års alderen er trodsig, men fantastisk) – det går bare så stærkt. I øvrigt – det med at man er nødt til at tilsidesætte egne behov, når man får et barn, synes jeg kun til dels er rigtigt. Med ét barn synes jeg nemlig stadig, at der var temmelig meget plads til også bare at være mig selv, men at have to børn er lidt en anden snak, haha… Nu har jeg kun været mor til to i lidt over en måned, men jeg begynder at forstå, hvad det vil sige, at have hænderne fulde, blive udfordret på nye måder og være nødsaget til at tilsidesætte sine egne behov i langt højere grad. ;) Wauw…

Det kræver en hel del med én størrelse i selvstændighedsalderen og en anden midt i sit første tigerspring – som forleden hvor Lily ikke ville have tøj på og lillemanden græd og græd i et forsøg på at sætte ham i strækviklen, som jeg bare kludrede rundt i. Jeg var ved at eksplodere og havde lyst til at brænde den hulens vikle til sidst… Men jeg tager det hele med og forsøger at få det allerbedste ud af det – også selvom glasset flyder over engang imellem. Så prøver jeg at minde mig selv om at tælle til ti. :) Jeg føler mig enormt heldig og er meget taknemmelig, selvom det også kan være enormt udfordrende af og til.

mig-tidavene-essentials

I denne uge er vi som sagt taget nordpå til svigerforædrene. Både for hyggens skyld, for at være sammen, nyde sommeren i deres lækre have og få en hjælpende hånd med at underholde Lily. Det er virkelig dejligt heroppe og minder mig om, hvor rart det ville være med en have og et hus. Det er også skønt at have en smule mere “mig-tid” ind imellem… Jeg tager mig af lillebror hver nat, hvor Christoffer får lov at sove mere eller mindre igennem og Lily sover i farmor og farfars værelse. Hver morgen tager Christoffer derfor vores lille dreng en times tid, hvor jeg får lov at sove længe, nyde en kop the, tage et bad og vågne i ro og mag. Selvforkælelse på højeste plan. :) Det er så dejligt.

step-guide

Make-up bruger jeg slet ikke heroppe, men går stadig op i at pleje min hud, når jeg lige har nogle minutter for mig selv… :) – Inden en lille pilfinger kommer og hiver døren op til badeværelset og vil være med, haha… Siden jeg indgik samarbejde med Avène for nogle måneder siden, har jeg brugt mange af deres produkter. Flere af dem kendte og brugte jeg i forvejen, mens andre er nyopdagelser. De seneste uger har jeg benyttet mig af en simpel 4-step beautyrutine, som både er overskuelig og effektiv. Ofte består den faktisk kun af tre steps, for når det skal gå ekstra stærkt, springer jeg step to over.

Step 1: Efter jeg har renset ansigt, sprayer jeg med termalkildevand. En klassiker jeg har brugt lige siden gymnasiet. Den køler og beroliger huden. Det er så dejligt her i sommervarmen. For at det ikke skal være lyv, havde jeg den også med til fødslen for at blive kølet af – SÅ rart. Derudover er den også genial, efter man har lagt make-up. Når man sprayer den i ansigtet, lægger den nemlig pudderet ind til huden, så man ikke ser “støvet” ud, hvis I forstår, hvad jeg mener. Den forsegler ligesom det hele.

Step 2: Når jeg har tid til at forkæle mig selv lidt ekstra, påfører jeg Avènes “Soothing Radiance Mask” som step nummer to. Man påfører den simpelthen bare i et tyndt lag, lader den sidde i ti minutter og tørrer overskydende creme af med en vatrondel. Det er en virkelig lækker ansigtsmaske, som giver masser af fugt og glød til huden. Man kan også påføre den i et endnu tyndere lag og lade den sidde natten over.

Step 3: Som step nummer tre bruger jeg “Revitalizing Nourishing Cream“. En ansigtscreme som er virkelig “let” og lækker i konsistensen og som også giver masser af fugt. Perfekt til tør og sensitiv hud som jeg selv har. Den trænger super hurtigt ind.

Step 4: Til sidst afslutter jeg med lidt “Cold Cream Lip Butter” på læberne. Det er en læbepomade med jojobaolie, som plejer, giver fugt og lidt “shine”. Denne krukke med det orange låg er en limited edition – synes den er så sød og feminin. :) Generelt synes jeg, at Avène rent visuelt også er rigtig pænt at have stående på badeværelset. Så fine indpakninger.

avene-facial

Jeg er virkelig fan af en nem og hurtig hudplejerutine i øjeblikket, hvor tiden er knap som nybagt andengangsmor. Så hvis I er i samme båd, har en travl hverdag eller bare er lidt dovne til at pleje huden, kan rutinen her altså varmt anbefales. Nogen gange behøver man ikke tusind steps for at opnå et fint resultat. Alle produkter er tilmed beregnet til både dag og nat. Kan I have en rigtig dejlig dag. :)