malaga turist storbyferie modeSå er vi kommet hjem til København igen og det er nu også dejligt at være hjemme – specielt når vejret er så fantastisk! :) Malaga er virkelig dejligt og jeg kan varmt anbefale at besøge byen – vi blev ihvertfald enige om, at det ikke var sidste gang vi var der! Der er en super afslappet stemning og som sagt minder den en smule om Barcelona – bare i miniformat. Der er både mulighed for at tage ud og se en masse eller tage på stranden og slappe af :) Jeg elsker når man kan kombinere storbyferie med badeferie. Vi var som sagt inviteret derned af Vueling, som har en direkte rute til Malaga. En af Jer søde læsere spurgte på Instagram (@passionsforfashion), hvordan de var at flyve med. – Hverken Christoffer eller jeg havde prøvet at flyve med dem før, men turen gik super og helt upåklageligt og det gør vi bestemt gerne en anden gang. :) Jeg overvejer at lave en miniguide til byen – er der stemning for det?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

We’re back home after an amazing trip to Malaga with Vueling! Malaga is such a cosy city and I can highly recommend you guys to go visit it some day. I really like the fact that you can both go sight-seeing and go to the beach and chill out. I’m considering to do a “Malaga mini guide” – would you like that? :) See you later girls and have a great day…