tanktop asos modeblogruffle shortsH&M Spring14 modeblog fashion blogAdlinks: top/Asos HERE, shorts/H&M (similar HERE), bag/my design for Markberg HERE (vote for me and win the bag HERE), sandals/Park Lane HERE, sunnies/Celine HERE

Her er et sommerligt outfit fra en af dagene i Malaga, hvor vi var ude og lege turister i byen. :) Mit outfit var ret basic og yderst behageligt, hvilket jeg synes er vigtigt, når man er i en storby. Toppen er af nyere dato – jeg elsker dens dybe ærmegab, som lige sætter prikken over i’et. God eftermiddag, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Here is a pretty basic and comfy outfit from a day in Malaga. I think it’s important to wear something comfortable when you’re a turist and walk around the city all day long. My top is new and I really like the deep armhole detail which makes the icing on the cake :) Have a lovely afternoon, girls!