strandsunsetneglelakzara-9spejlsuncoosommeracnedress-1pink clutchpoolpastaskirtplisseretnederdel-1-1fiat-500fairly-bluseacnesantorininudeblazer-1lacetop-1random luxuryclutchvand-1

Jeg kiggede forleden tilbage i arkiverne og fandt lidt forskellige sommerbilleder fra de sidste par år, hvilket mindede mig om, at Christoffer og jeg skal til at planlægge sommerferie, hvis vi skal nå at have bestilt noget. Vi har snakket lidt om det, men vi kan ikke rigtig finde ud af, hvor vi skal tage hen. De sidste par år har vi været på Santorini, Rhodos, Mallorca og Barcelona. Hvor skal I på ferie i år? Og hvor er det fedeste sted I har været på sommerferie? Vi kunne godt bruge nogle anbefalinger :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I looked through the archives the other day and found a lot of Summer pics from the last few years. Christoffer and I are about to plan our Summer holiday, but we can’t figure out where to go. Are you going on a holiday this year? And do you have any recommendations on where to go? Please feel free to share :)