photo 40ce40d6-41ae-4cbd-8ee5-832ec8e7cf6d_zps99cef7b5.jpgSom I kan se, har bloggen fået nyt design og flere af Jer har også spurgt, hvorfor der nogle steder er svenske overskrifter. Sagen er den, at jeg ikke længere er en del af Bloggers Delight. Jeg fik for nogle måneder siden tilbudt at blive en del af det svenske netværk, Spotlife, og efter mange overvejelser, takkede jeg ja til det tilbud.

Jeg har været virkelig glad for at være en del af Bloggers Delight i de sidste 3-års tid. De har været professionelle at arbejde sammen med og givet mig mange fede muligheder. Derfor kan jeg også varmt anbefale Jer at starte en gratis basisblog op hos dem, hvis I går med en lille bloggerdrøm i maven. Det er lidt sørgmodigt at skulle sige farvel, men på den anden side er det også fedt at prøve nye grænser og jeg tror og håber, at denne mulighed kan tage bloggen til nye højder og jeg håber inderligt, at I vil være med hele vejen! <3 For uden Jer er bloggen jo nul og niks.

Så bloggen ser nu en smule anderledes ud, og designet er ikke færdigt, men blogadressen er den samme og indholdet vil også forblive som det er. Så egentlig vil I ikke kunne mærke så meget til det. Fra i morgen af kan I dog ikke benytte linket i topbaren hos Bloggers Delight for at komme hen til min blog. Husk at I også kan følge med på bloglovin HER eller facebook HER, hvor der dagligt kommer updates fra bloggen. Med denne beslutning har jeg også bestemt mig for at lave flere DIY guides, tutorials og Ebay fund, som jeg ved I er mange der elsker. So stay tuned ;) Jeg vil samtidig benytte lejligheden for at sige tak fordi I følger med og deler Jeres små hverdagseventyr med mig. Det gør det hele værd at blogge! :)

Hi guys! You might wonder why my blog looks a little different? I’m no longer a part og Bloggers Delight. A couple of months ago, I was asked if I wanted to join the Swedish blognetwork, Spotlife, and after a lot of consideration, I decided to say yes. I’ve been really happy to be a part of Bloggers Delight the last 3 years, but I felt it was time to cross some boundaries and try out new possibilities. I think and hope that this new step can take the blog to new heights and I really hope that you guys will be with me :) The blog design is not finished yet, so stay tuned :)