nelly rabatkode

Adlinks: 1. white top/HERE, 2. black skirt/HERE, 3. printed top/HERE, 4. printed skirt/HERE, 5. lace shirt/HERE, 6. pleather short/HERE, 7. white dress/HERE, 8. striped shirt/HERE, 9. black shorts/HERE, 10. black shirt/HERE, 11. leopard skirt/HERE, 12. black top/HERE, 13. white shorts/HERE, 14. grey dress/HERE, 15. black dress/HERE

Godmorgen piger! Jeg kan I samarbejde med Nelly nu afsløre en rabatkode, som giver 20% rabat på ALT hos Nelly HER ved køb af varer for mindst 800 kr. Koden hedder “passions20” og gælder kun dagen ud, så skynd Jer, hvis I skal nå at have fingrene i nogle lækre sager! :) Er der noget på collagen I ikke kan leve uden? :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Good morning girls! I have good news for you. In collaboration with Nelly I can now reveal a discount code that gives you 20% off on EVERYTHING from Nelly HERE when you buy for at least DKK800. The code is “passions20” and only lasts until midnight, so be quick :) Is there something that you can’t live without? :)