modeblog fashion blog blogger outfit q&aJeg modtager rigtig mange spørgsmål fra Jer – både af den personlige og den faktuelle slags. Jeg forsøger så vidt muligt at svare på alle kommentarer her på bloggen, men det er ikke altid det lykkes mig at svare Jer på de sociale medier og på mails. Derfor tænkte jeg, at det var ved at være på tide med et “Q&A” indlæg. I kan spørge om alt mellem himmel og jord – så forsøger jeg at svare, så godt jeg kan (måske i en video)! Hit me! :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I receive a lot of personal and factual questions from you guys – both on the blog and on Facebook, Instagram, in my email inbox, etc. Therefore I thought it was about time to do a small Q&A post to answer your questions (maybe in a video). Hit me! :)