essie nail polishSom I nok har lagt mærke til, er jeg glad for neglelak og ikke mindst for disse nye sommerfarver fra Essie. Jeg synes det er en fin og diskret måde, at tilføre lidt farve til sit outfit og disse ville klart peppe et hverdagslook lidt op :) Jeg er specielt vild med den pink og den koralfarvede. Nu vil jeg smutte hjem til Marie Louise. Vi skal igang med et lille kjoleprojekt. Hvis den bliver fin, skal jeg nok vise Jer den her på bloggen :) God dag, piger.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

As you might have noticed, I’m a huge fan of nail polishes and not at least these new Summer colors from Essie. I think it’s a good way to add some color to your outfit and these colors would definitely spice up an everyday outfit. I’m especially fond of the pink and the coral version. Now I’m going home to Marie Louise to try to sew a new dress :) Wish me luck. Have a great day, girls.