bikini modeblog fashionblog blogger badetøj strand filipinernestrand filippinerne bounty islandfairly silkeblusehængekøjelace topmuslingeskallerswimmingpoolfeetplaysuitsandalersommerfuglhammocksea shellsÅh, hvor jeg dog savner ferien med min mor på Filippinerne (se flere billeder HER, HER og HER). Det var det rene paradis! Der var hængekøjer overalt, som man bare kunne smide sig i, god mad, lækre strande og dejligt selskab. Det var det rene driverliv :) Det er kun 4-5 måneder siden vi kom hjem, men det føles som evigheder! Heldigvis er der en ny ferie i sigte, juhu… Christoffer og jeg tager nemlig til Milano sidst i juni i en forlænget weekend. Er der nogle af Jer der har været der og har nogle tips og tricks til byen? :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Oh, I really miss the vacation in the Philippines with my mom (see more pics HERE, HERE and HERE). It was such a great trip we had! It’s only 4-5 months since we were there, but it feels like decades since we came home. Luckily, Christoffer and I are leaving for another vacation soon, wehuu! We’re going for Milan for 3 days in the end of June. Have any of you guys been there? We would really appreciate some tips and tricks for the city! :)