modeblog fashionblog garderobeForleden var jeg forbi min dejlige veninde Christina, for at skyde lidt billeder af hendes lækre garderobe. Christina og jeg har kendt hinanden siden gymnasiet og I har også mødt hende på bloggen tidligere både skjorterChristina går ofte med farverige eller mønstrede skjorter og her er nogle af favoritterne i garderoben fra henholdsvis Zara, Samsøe/Samsøe og Samsøe/Samsøe.stiletter sko modeblogSkoene er der mange af og de står sirligt linet op i skabet klar til brug.chanel nail polish badeværelse interiør copyChristina har en svaghed for Chanels neglelakker og her er hendes samling som efterhånden er temmelig stor.dresses copyChristina går ofte i kjole og er god til at bruge dem til både hverdag og fest. Disse er fra henholdsvis Samsøe/Samsøe, IRO og Sandro.marc jacobs taske copyChristina i et casual hverdagsoutfit i skjorte og jeans fra Zara og sko fra yndlingsmærket Salvatore Ferragamo. Tasken er fra Marc Jacobs.leopard sneakers copySuper cool leopard sneakers fra Adidas! Christina bruger dem ofte til skinny jeans og en simpel T-shirt til hverdag.
indretningYndlingsparfumerne fra Jean Paul Gaultier. kimonoNederdel og kimono fra H&M.køkkenVenstre: Christinas favoritkjole fra Sandro. Højre: Christinas fine køkken, hvor vi ofte hænger ud, inden vi tager i byen :)tusnelda bloch copyLækker quiltet jakke fra Tusnelda Bloch, som Christina har fundet i en second hand butik. Sko og clutch er fra Miu Miu.lejlighed københavnBillederne taler vist for sig selv… Christina bor i Københavns ultimativt fedeste lejlighed. Hvem der bare havde soveværelse i et tårn!studded sandals copyYndlingssandalerne fra Salvatore Ferragamo.lbd black dressJeg håber I kunne finde inspiration i Christinas lækre garderobe og stil og ikke mindst hendes fede lejlighed. Stay tuned for flere garderobetjek og se de tidligere HERHERHERHERHERHERHERHERHERHER og HER.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I stopped by my very good friend Christina the other day to shoot some pics of her lovely wardrobe. Christina and I have known each other since high-school and you have met her earlier on the blog HERE and HERE. Christina has a classic, casual and luxurious style and is good at making nice bargains in the high-street stores and combines it with great bags and shoes. Christina lives in Copenhagen with her boyfriend in the most amazing apartment ever seen! :) I hope you found her wardrobe and style as inspiring as I do :) Stay tuned for more inspiring wardrobe visits and see previous “Show me your wardrobe” posts HEREHEREHEREHEREHEREHEREHEREHEREHEREHERE and HERE.